Blogindító

grand_opening

Itt ülünk a szokásos helyünkön az Astoria Mekiben (ahogy tettük azt az utóbbi fél évben is minden eset megoldásakor). Átgondoltuk, hogy mit is írjunk a közeljövőben Nektek itt, illetve a Twitter és Facebook oldalunkon is.

Arra jutottunk, hogy a két hetente megrendezésre kerülő 24 órás versenyszimulációkat követően írunk itt egy teljes bejegyzést az aktuális esettel kapcsolatos tapasztalatainkról, észrevételeinkről, véleményünkről. Ezek között a Twitter oldalunkon fogunk rövidebb bejegyzéseket (tweet-eket) megosztani veletek. Így igyekszünk teljes körű képet nyújtani a felkészülésünk folyamatáról a szingapúri versenyre, ahova május 9-én indulunk.

A szingapúri élményeinket és a történéseket is igyekszünk átadni, terveink szerint szintén úgy, hogy nap közben rövid tweet-eket fogunk írni, majd a nap végén (illetve ahogy időnk engedi a nagy versengés közepette) egy valamivel bővebb blog bejegyzést írunk Nektek. Reméljük, így sikerül pontos képet adnunk arról, hogy mi is történik valójában egy ilyen versenyen, mindezt úgy, hogy a személyes élményeinket is belefűzzük valamennyire.

Jani, Marci, Patrik – Tao Consulting csapata

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s