Szingapúr – 4. nap

Ma reggel belekezdtünk a hivatalos programokba. Felvettük az öltönyünket ismét, és reggeli után mentünk az SMU (Singapore Management University) épületébe, hogy a tervezett tematikus workshopon részt vegyünk. Itt négy, a témába vágó szakmai ismeretekkel rendelkező vendég mesélt a személyes tapasztalataikról. Esetünkben ez a mobilitás témaköre, és jelen volt a szingapúri reptér informatikai vezetője, egy bevásárló központok marketingjével foglalkozó hölgy, a helyi legnagyobb szórakoztató komplexum (Sentosa Island) mobil alkalmazásokért felelős vezetője, illetve a LiveLabs vállalat egyik fejlesztője.

20130513_085545

Majd egy ebéd után ellátogattunk az említett Sentosa Islandra. Szerencsénkre nem kellett öltönyt viselni. Ez persze még nem segített rajtunk túl sokat, hiszen nem lehetett fürdeni a vízben.  De azért lementünk a partra, ahol bementünk térdig a vízbe, ami körülbelül 30 fokos lehet. De szerencsére nem csak mi izzadtunk, a többi csapat is erről beszélt később a medenceparton.

Silosa Beach

Este pedig állófogadás következett az egyetemen, ahol egy kedves meglepetéssel is szolgáltak számunkra, ugyanis a büfé választékában magyar pörkölt is volt. Az igazat megvallva pörköltnek nem volt tökéletes az ázsiai ízvilága miatt, de ettől függetlenül nem volt rossz. Az este fénypontja a divíziók kisorsolása volt. Szerencsénkre az egyetlen négy tagú divízióba kerültünk, azon belül is utolsóként. Most átgondoltuk a teendőinket a ma hallottak alapján, és megyünk aludni. Holnap pedig kezdődik a 24 órás esetmegoldás! Írunk róla Twitteren, kövessetek figyelemmel!

Jani, Marci, Patrik

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s